Ágyi poloska irtás Szolnokon és környékén

Hogyan távolítsa el és tartsa távol az ágyi poloskát!

Ágyi poloska csípések
Ágyi poloska csípések

Nálunk a Kártevőirtó kommandónál gyors segítséget kap....  

Ha nem csípi, hogy csípik!

Testén reggel apró piros foltokat vett észre? Valószínű hogy, a vérszívó betolakodók az ágyi poloskák, akik nyugodt éjszakáit könnyen rémálommá változtatják. Ne hagyja elszaporodni a poloskákat, sürgősen cselekednie kell! Tudjon meg többet szakembereinktől, hogyan találhatja meg őket és hogy szabadulhat meg tőlük. Tovább az oldalra.....                                                       

Hogyan vesszük fel a harcot az ágyi poloskákkal!

A kapcsolatfelvételt követően, a lehetőségekhez mérten a legrövidebb időn belül szakembereink kimennek Önhöz, és felmérik a fertőzöttség mértékét. Következőkben tájékoztatjuk a lehetséges irtási módszerekről, és az irtás előtti teendőkről. Az ágyi poloska irtása egy összetett, mindenre kiterjedő alapos kezelést igényel. Az első lépésként a fertőzöttségtől függetlenül a kezelendő helyiségben a padlózattól a mennyezetig mindent alaposan átpermetezünk. Beleértve a fekhely matracát, ágyneműtartó réseit, bútor tároló polcait, szőnyeg mind két oldalát, padló szegélyt és réseit, függönykarnist és a függöny ráncolóját, nyílászárók kereteit stb. Ha a fertőzöttség olyan méretű, hogy a villanykapcsolókat és a konektorokat is elfoglalták a poloskák, akkor az áramütés elkerülése végett porozásos technológiát alkalmazunk. Szakembereink minden esetben a leghatékonyabb, hosszantartó irtószerrel permetezi a kezelendő területet. A permetezést követően, sűrű ködöt állítunk elő a helyiségben, egy hatékony ködgenerátor alkalmazásával. A ködképzésnek nagyon fontos szerepe van az ágyi poloska irtásában, mivel kiűzőszert is tartalmaz. A kiűzőszer feladata, hogy a már permetezéssel előállított méregmezőbe kicsalogassa a poloskát. A ködösítést csak zárható helyiségben lehet elvégezni, a köd szétszóródásának elkerülése végett. A kezelés után kb. 1,5-2 óra után lehet bemenni a helyiségbe, miután a köd teljesen leszállt. A párás, enyhén nedves területet, alapos szellőztetéssel szárítsa meg.

Az ágyi poloskák elleni harcban van egy fontos tényező, mégpedig a biológiájuk. Ugyanis a szaporodásukat követően a lerakott tojásokra az irtószerek nem hatnak, így a kikelésüket után, ami kb. 14-21 nap, a kezelést meg kell ismételni.

Az ágyi poloska irtási munkánk során az egészségügyi óvórendszabályok betartására nagy figyelmet fordítunk, mivel a kezeléseknek nincs semmilyen egészségügyi kockázata.

A vállalkozásunk által használt ágyi poloska irtószer környezetbarát, emberre és állatra egyaránt veszélytelen, engedéllyel, és biztonsági adatlappal rendelkezik. 

Az ágyi poloska irtási munkánk után a dokumentációra is nagy figyelmet fordítunk, és minden munkánkra "elégedettségi" garanciát vállalunk. Így az ügyfeleinkkel nemcsak emberileg, de jogilag is korrekt kapcsolatokat alakítunk ki.

Az ágyi poloskának, mint ektoparazitának különösebb járványügyi szerepe nincs, de a csípése erős viszkető, égő érzést válthat ki az erre érzékeny személyeknél. A bőrön csalánkiütésszerű tünetek jelenhetnek meg, valamint hólyagosodás is előfordulhat. A csípése csak közvetett fertőzést okozhat, ami a seb elvakarásából adódik. Az erősen fertőzött helyeken a jelentős mennyiségű ürülék allergiás tüneteket okozó hatása egyértelműen igazolt. A kifejezetten kellemetlen büdös szaga irritáló, zavaró hatású.

Gyakori kérdések az ágyi poloska irtásról?

1. Hogy lehet felismerni az ágyipoloska jelenlétét?

Előszőr is a csípésnyomokból a testen, kis piros foltok ( csalánkiütés szerű tünetek) jelentkeznek, melyhez órák múlva enyhe fájdalom és viszketés is társulhat. Árulkodó jelek lehetnek az ágymatrac varrás menti része, az ágyrács rögzítési pontja, az ágyneműtartó sarkainak összeillesztési pontjai. Ezeken a helyeken a poloska ürülékének nyomai, üres lárvabőrök, peték, illetve a rejtekhelyükön megbúvó ágyi poloskákat sem lehetetlen megtalálni.  

2. Házilag is ki lehet irtani az ágyi poloskát?

Igen, meglehet próbálni a házi praktikákat, de nem garantált a siker. A megrendelőink nagy része kétszer annyi pénzt költ el bolti szerekre, házi praktikákra sikertelenül, mielőtt szakembereinkhez fordul. A bolti és az általunk használt engedélyköteles irtószerek között nagy hatékonysági különbség van. Egy átlagos szobára 5 liter irtószert használunk fel. A bolti szerek általában 2-3dl-es kiszerelésekben, átlagosan 2-3 ezer forintba is kerülhetnek.

3. Milyen módszerekkel irtják az ágyi poloskát?

Minden esetben első lépés egy alapos irtószeres célzott permetezés. Ez azt jelenti, hogy a kezelendő területen (szobában) a fekvőhelyektől kezdve a bútorokat, függönykarnist, padlószegélyek réseit, valamint a tapéta összeillesztéseit permetezzük. A második lépés a hidegködös eljárás. Az eljárás során egy erőteljes ködképzéssel kijutatott kiűzőszer hatására előjönnek a rejtekhelyükről az ágyi poloskák a méregmezőbe. A köd leülepedését követően kb. 1,5-2 óra múlva be lehet menni a helyiségbe, hogy alaposan kiszellőztessen.

4. Miért kell kettő irtás?

Az ágyipoloska tojásaira nem hatnak az irtószerek. Az irtás előtt ha rakott le tojásokat, akkor azok kb.14-20 nap múlva a körülményektől függően kikelnek, és pár nap múlva elkezdik a vérszívást. A második irtás alkalmával a kikelt poloskákat irtjuk ki.

5. Mit kell tennem az irtás előtt?

Az ágyi poloska irtás nagy részletességet és alaposságot igényel! A szakembereink érkezése előtt telefonon elmondjuk mi a teendője. 

A képeink magukért beszélnek

CYLEX