Klíma tisztítás Szolnokon és környékén

Tiszta levegő jó közérzet, jó közérzet tiszta légkondi!

Klímatisztítás másként: átmosással, fertőtlenítéssel! 

Ön sem szereti a rossz levegőt? Tegye meg az első lépést a tiszta levegőért! 

Hívjon még ma a +36/ 703841962 -es számon, vagy lépjen velünk kapcsolatba.

A kórokozók szabadszemmel nem láthatóak!
A kórokozók szabadszemmel nem láthatóak!

Nálunk a Klímatisztító kommandónál gyors segítséget kap.....

A légkondi rendszeres tisztításával már sokat tett a jó közérzetért! 

A klímaberendezés meghálálja, ha törődnek vele, így a karbantartásában  rendszeresen Önnek is részt kell vennie. A rendszeres házilagos tisztítása elengedhetetlen a szakemberek által tisztított időpontok között. 

Az évente 1-2 rendszeres alapos átmosás és fertőtlenítés, melyet szakembereink végeznek el, nem azonos a házilagos tisztítással. Nem elhanyagolható a berendezés garanciájának szavatossága sem, általában a gyártó vagy forgalmazó által előírt rendszeres, igazolt (számla) tisztítás a feltétele. Cikkükben megtudhatja a házilagos tisztítás fortélyait, tovább az oldalra..... 

Miért kell a klíma átmosása, fertőtlenítése:

Az egész éves hűtés, fűtés során a klíma beltéri egységében lévő hőcserélő és ventilátor (mókuskerék) elkoszosodása, nagyban befolyásolja a helyiség levegőjének minőségét. A levegő átforgatását követően, a por és kórokozók lerakodása a hőcserélő lamellái között, majd a ventilátor lapátokon okozzák a berendezés elkoszolódását. A klíma használata során ezek a szennyeződések elérhetik 2-4 milliméter vastagságot is, mely a gombaspóra és a penész megjelenésének a legjobb táptalaja. Ezek a korokozók a hideg vagy meleg légáramlattal kikerülnek a helyiség levegőjébe, ami léguti megbetegedéseket (legionella) okozhat. A koszos tisztítatlan klíma kellemetlen, büdös, dohos szagot is okozhat környezetünkben, arról nem is beszélve, hogy az energiafogyasztást is nagyban befolyásolhatja!
Lépjen velünk kapcsolatba a nap 24 órájában!
Lépjen velünk kapcsolatba a nap 24 órájában!

Hogyan varázsoljuk újjá Klímáját:

A klímát mint kényelmi berendezést, azért szereltette be otthonába, hogy kényeztesse Önt a kínzó nyári melegben, vagy épen a fagyos téli hidegben. Ahhoz, hogy maximális hatásfokkal működjön, lényegesen kevesebb törődést, karbantartást igényel, mint amennyi kellemes jóérzetet ad az aktuális szezonban. Így hát évente legalább egy alkalommal megérdemli az alapos nagytakarítást (átmosást és fertőtlenítést). A klíma átmosást egy speciális, erre a célra kifejlesztett nagynyomású mini sterimóval végezzük. Először a műanyag burkolat teljeskörű tisztításával kezdjük, majd a hőcserélőt és a ventilátort mossuk át nagynyomású vízsugárral. Miután megszabadítottuk a szennyeződésektől a klíma beltéri egységét, következik a fertőtlenítés. A fertőtlenítést nagy hatásfokú "FRIONETT ACTIV" fertőtlenítőszerrel végezzük, melyet egy pumpás permetezővel viszünk fel a hőcserélőre és a ventilátorra. Ez az eljárás megóvja az egész szezonban a gombaspóra, penész valamint a baktérium megtelepedését klímájában. "Jó levegő, jó közérzet!"


A környezettudatosság elengedhetetlen számunkra, a munkavégzéseink során felhasznált klíma tisztitó és fertőtlenítő szerek maximálisan környezetbarátok és biztonságosak!

Hogyan csináljuk a gyakorlatban:

Munkavégzésünk során elsőszámú szempont a precizitás és a szakmaiság! Vigyázunk az Ön otthonára, már a belépéskor, minden esetben lábzsákot használnak szakembereink. Precízen letakarnak mindent a klíma közelében, hogy egy csepp víz sem érhesse bútorát, padlóját. A tisztítási folyamat során a klímát egy vízmentesen zárható ún. klímatisztító zsákkal vonják be, mely cseppmentesen lezárja a víz kijutását a falra, padlóra. Szakembereink a tisztítás után úgy távoznak, hogy minden az eredeti állapotában maradt, kivéve a klíma és a levegő!

A munkafolyamat időtartama kb. 1-1,5 óra.

A teljes videót megnézheti a klímatisztitó kommandó weboldalán. 

Klíma beltéri egység átmosásának, fertőtlenítésének ára : 14 990 Ft. / db.

A kiszállás Szolnok egész területén díjtalan! Szolnok határától 75 Ft. / km.


Klímatisztítás aeroszollal!
Klímatisztítás aeroszollal!

Szakembereink javasolják:

A felületes, sok esetben gyenge minőségű aeroszollal való tisztítás még káros hatású is lehet! Ezt a módszert a hőcserélő tisztításakor szokták alkalmazni, nem nagy hatásfokkal. A ventilátor esetén már nem célszerű, mivel ez a mennyiségű permet nem megfelelő a tökéletes tisztaság eléréséhez. A műanyag burkolat pedig koszos, sok esetben penészes marad. Arról nem is beszélve, hogy ár-érték arányában a két technológia között mekkora különbség van!

Klíma kültéri egység tisztítása!
Klíma kültéri egység tisztítása!

Kell-e a kültéri egységet tisztítani?

Sokan felteszik a kérdést, hogy kell-e és mikor tisztítani a kültéri egységet. A szakembereink minden esetben elmondják "igen kell", de nem minden szezonban, mint a beltéri egységet. A kültéri egység szennyezettségi állapotát nagymértékben befolyásolja az elhelyezkedése. Mivel a szabadban van és nemmindegy, hogy az épület tetején, oldalán vagy éppen a teraszon, erkélyen van felszerelve. Minden helyen más-más környezeti és időjárási viszonyoknak van kitéve, nem egyformán koszosodnak. Általában egy helyi szemlét követően lehet megmondani, hogy kell-e tisztítani és mennyibe kerül.

A kültéri egység átmosásának ára : 5 000 Ft. -tól / db.

A képek magukért beszélnek!

Kórokozók vagy tiszta levegő?

CYLEX