Egyszerűsített kártevőirtás 

Ántsz megfelelőség
Ántsz megfelelőség

Olyan Cégeknek, Vállalkozásoknak ajánljuk, akik tevékenységükből adódóan kevésbé vannak kitéve a kártevők jelenlétének. Az ANTSZ előírásainak szeretnének megfelelni, egy költséghatékony technológiával. Ez a kártevőmentesítő megoldás egy permetezéses technológiával kijuttatott irtószeres kezelés, valamint szükség esetén mérgezett csalétek biztonságos kihelyezése a rágcsálók ellen. Természetesen tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy egyes vállalkozások számára felesleges nyűg a kártevő irtás, és valószínűleg ritka vendégek lesznek a rovarok és rágcsálók. Ebből az okból kifolyólag kidolgoztunk egy jogszabály által elfogadott egyszerűsített kártevőirtó programot, melynek nagy előnye a gyors és költséghatékony kezelés. Nem kell hozzá előkészülni, gyakorlatilag kellemetlenség nélkül működik. A kezelés végeztével a jogszabályi előírások szerint dokumentálunk, az ellenőrző hatóságok elvárásai szerint. 

A jogszabály évente legalább két alkalommal való irtást ír elő, vagyis fél évente kötelező.

FONTOS!  Az ellenőrzés során a hatóság számára nem tudja bemutatni az aktuális féléves kártevő irtási jegyzőkönyvet, bírságra számíthat. A továbbiakban kötelezni fogják az elmaradt  rovar és rágcsálóirtás elvégzésére!


Előzze meg, ne legyen váratlan meglepetésben része!


Egyszerűsített kártevőirtás
Egyszerűsített kártevőirtás

Sokszor felhívják vállalkozásunkat azzal a kéréssel, hogy "Holnap jön az ÁNTSZ és még nem volt kártevőirtás itt. Ki tudnak jönni még ma? Valójában nem is a kiszállással van a gond, mivel sürgős esetben a lehető leghamarabb kimegyünk és elvégezzük a szakszerű kártevőirtást ledokumentálva. Akkor van nagyobb gond mikor váratlanul, meglepetés szerűen ott állnak az ajtajában az ANTSZ -től az ellenőrök! Szerintünk lényegesen költséghatékonyabb, ha fél évente elvégezzük a kártevőirtást, mintha a büntetést fizetné ki.Az egyszerűsített kártevőirtás eljárása a következőket foglalja magába:

  • Gyors, költséghatékony kártevőirtás.

  • Nem kell bezárnia, nyitás előtt és zár után is elvégezhető.
  • Nem kell szétpakolni, kellemetlenség nélkül működik.
  • Szerződés kötés nélkül is a jogszabály szerint dokumentálható.
  • Rendszerünk automatikusan jelzi a kötelező kárevőirtást. Mi időben felvesszük Cégével, Vállalkozásával a kapcsolatot email-ben vagy telefonon.
  • A tisztelet és a kedvesség a legfontosabb számunkra. 

Egyszerűsített kártevőirtás ára 50 m2 alatt 10.000 Ft. / alkalom.

Nagyobb alapterületű helyiségek esetében kérjen árajánlatot.


kiszállás Szolnok egész területén díjtalan. Szolnok határától 75 Ft./ km.

Szolgáltatásaink árai forintba értendők és bruttó, áfamentes árakat tartalmaznak.

CYLEX