Csótányirtás Szolnokon és környékén

Hogyan szabaduljon meg a csótánytól irtószer nélkül!

Csótányok mindenhol?
Csótányok mindenhol?

Nálunk a Kártevőirtó kommandónál gyors segítséget kap....

Csótányt látott? 

Nem várt vendégek szállták meg otthonát? Ne hagyja figyelmen kívül Őket, mert nem mennek el maguktól! Irtásuk házi praktikákkal nem egyszerű feladat, de nem lehetetlen. Sajnos gyakori kártevők, számos házi praktika létezik, hogy megszabaduljon tőlük. Ne hagyja elszaporodni a csótányt otthonában, sürgősen cselekednie kell! Tudjon meg többet szakembereinktől az eltávolításukról. Tovább az oldalra.....

Hogyan vesszük fel a harcot a csótányokkal!

A kapcsolatfelvételt követően, a lehetőségekhez mérten a legrövidebb időn belül szakembereink kimennek Önhöz. Mi vigyázunk otthona tisztaságára, minden esetben cipővédő lábzsákban lépünk be az ajtón! Felmérjük a csótányfertőzöttség mértékét és ebben az Ön segítségét is kérjük, hogy mondja el mit tapasztalt, melyik helyiségben látta a rovarokat, milyen formájú és színűek voltak. A részletes átvizsgálás után tájékoztatjuk a lehetséges irtási módszerekről, és az irtás előtti teendőkről. A fertőzöttségtől függően általában egy  kézi permetezőt és a gélezéshez használt gélkinyomó pisztoly lesz nálunk. A csótánymentesség elérése érdekében minden esetben a kombinált eljárást ajánljuk, függetlenül a fertőzöttség mértékétől, mely permetezés és gélezés alkalmazásával történik. Ennek az eljárásnak az az előnye, hogy egyszerre egy erős és tartós irtást tudunk elérni. Nagyobb csótányfertőzöttség esetében kiegészítő eljárásként a permetezés mellet, az irtásban nagy hatásfokú "hidegköd" képzésével kiűzzük a csótányokat a rejtekhelyükről. Ez a kezelés olyan helyekről is kiűzi a rovarokat, az előre permetezéssel előállított méregmezőbe, ahová nem tudott a permetszer bejutni. Részletes információért kattintson ide.....  

Az csótányok elleni harcban van egy fontos tényező, mégpedig a biológiájuk. Ugyanis a lerakott petékre az irtószerek nem hatnak, így a kikelésüket követően, ami kb. 21 nap a kezelést meg kell ismételni, abban az esetben ha kicsi csótányok jelenlétét tapasztalja otthonában.

A csótányirtási munkánk során az egészségügyi óvórendszabályok betartására is nagy figyelmet fordítunk, mivel a kezelésnek nincs semmilyen egészségügyi kockázata. 

A vállalkozásunk által használt csótányirtószer környezetbarát, emberre és állatra egyaránt veszélytelen, és engedéllyel, és biztonsági adatlappal rendelkezik.  

A csótányirtási munkánk után a dokumentációra is nagy figyelmet fordítunk, és minden munkánkra "elégedettségi" garanciát vállalunk. Így az ügyfeleinkkel nemcsak emberileg, de jogilag is korrekt kapcsolatokat alakítunk ki.

Járványügyi szerepe a csótánynak igen jelentős! Terjeszthetik a Szalmonellát illetve a E.colit, de gyakran okoznak kolerát, kampilobakteriózis megbetegedéseket is. Ezek a fertőző betegségek, rendkívül károsak lehetnek az egészségre, és akár halállal is végződhetnek. Ezen túlmenően a csótányok ürüléke, valamint bűzmirigyének váladékai egyértelmű allergén szerepet töltenek be, allergiát is okozhatnak. Sokan nem tudják, mire allergiásak, amíg meg nem találják a csótányokat az otthonukban. A saját biztonsága érdekében szabaduljon szabaduljon meg mielőbb a csótányoktól! 

Gyakori kérdések a csótányirtásról?

1. Kell-e szakembert hívni a csótányirtáshoz?

A csótány az egyik legellenállóbb rovar a földön. Sajnos az a jellemző, hogy ha egyet talál akkor több is van otthonában, vagy a környezetében. Általában a megrendelőink többsége mielőtt kikérné egy szakember véleményét, már egy fél fizetésnyi összeget költött irtószerekre, eredménytelenül. A házi praktikák használatánál az a gond, hogy nincs türelme kivárni a megfelelő hatásfokot. Az üzletekben kapható irtószerek és az általunk használt engedélyköteles irtószerek hatásfoka között hatalmas különbség van. Nem lehet az irtás sikeres, ha csak a látható rovarokat irtja, egy átlagos lakásra minimum 5 liter irtószert használunk fel, a fertőzöttségtől függően. A legfontosabb egy tartós méregmező kialakítása! A szakembereink hosszú hatásfokú irtószereket használnak, minden esetben gél használatával kombinálva. 

2. Veszélyes-e a csótányirtás ránk és a házikedvenceinkre nézve?

Szakembereink által alkalmazott irtószerek teljesen biztonságosak. Csakis Magyarországon forgalmazott, hivatalos OEK (Országos Epidemiológiai Központ) által bevizsgált és az OTH (Országos Tisztifőorvosi Hivatal) engedélyével rendelkező irtószereket használunk! Ezek az irtószerek kizárólag csak hidegvérű, ízeltlábú rovarokra hatnak, emberre és az állatra teljesen veszélytelenek, biztonságosak!  

3. Mit kell elpakolni a csótányirtás előtt?

Kiss fertőzöttség esetén általában nem kell elpakolni, nincs szükség előkészületre. Nagyobb fertőzöttség esetén lehet szükség a bútorok kihúzására, konyhaszekrényekből való kipakolásra, de ezeket mindig egyeztetjük megrendelőinkkel a csótányirtás előtt.  

4. Mi a teendő a csótányirtás után?

Szakembereink javaslata, hogy az irtás után amennyiben lehetséges 1-1,5 hétig mérsékeljék a teljes felmosást. Erre azért van szükség, mert a kipermetezett irtószer hatása csak akkor érvényesül hosszú ideig, ha nem mossa azt fel. Minél tovább marad a felületen, annál tovább tud folyamatos ölő hatást biztosítani. A kijuttatott írtószer foltmentesen szárad, nyomot nem hagy, így a berendezési tárgyai is maximális biztonságban lesznek.

5. A csótányok azonnal eltűnnek?

Kezelés után általában kb. 1-2 hét alatt szűnik meg a probléma, de nagyobb fertőzöttség esetén ez az idő lehet 2-3 hét is. Ha szükség van a második irtásra, akkor azt követően lényegesen rövidebb idő alatt éri el a csótánymentes állapotot.

Szolgáltatásaink

Ha vállalkozásunkra bízza a szakszerű csótányirtást, segítünk Önnek megszabadulni az összes csótánytól! Mi nem ismerjük a "lehetetlent" a csótányok elhelyezkedésével és irtásával kapcsolatban.

CYLEX